°C
zondag 14 juli 2024

Het Hillegoms Tasje zoekt vrijwilligers

Hillegom – Het Hillegoms tasje is een initiatief dat twee jaar geleden is ontstaan met als doel mensen die genomineerd worden een tasje met brood dat beschikbaar wordt gesteld door Bakkerij Ammerlaan en andere producten te bezorgen. Voor nominatie kunnen diverse redenen zijn, zoals armoede, maar ook om iemand een hart onder de riem te steken, omdat ze bijvoorbeeld ziek zijn of zijn geweest, iets verdrietigs hebben meegemaakt of eenzaam zijn.

Het Hillegoms tasje is met spoed op zoek naar vrijwilligers om de tasjes bij de deelnemers te brengen. Dat kan in roosterverband. De tasjes worden twee keer per week op dinsdag en vrijdag rondgebracht. Vrijwilligers kunnen zich inschrijven voor een bepaalde datum, die zij zelf kunnen bepalen. Alle hulp is welkom.

Aankomende evenementen

Lees ook: