°C
woensdag 17 juli 2024

Basketballers kampioen

Hillegom – Op 19 april jl. zijn de basketbaltoppers van Team U12 kampioen geworden. Hillegom bleek in de poule te sterk voor haar tegenstanders wat heeft geresulteerd tot 9 keer winst uit 10 wedstrijden! Deze overwinning is gevierd met confetti, kinderchampagne, taart, patat en uiteraard snoep in de kleuren van het team. Alle spelers kregen een medaille én een beker mee naar huis als aandenken van deze prestatie.

Team U12 is tijdens dit seizoen gegroeid tot een hecht team waarbij plezier op 1 staat en nipt gevolgt door de drive om te winnen. Dit is niet alleen aan de kinderen zelf te danken maar ook aan de trainers, de coaches en de ouders. Op naar een nieuw westrijdseizoen met oog op mooie wedstrijden!

Enthousiast geworden?
Ook enthousiast geworden over deze sport? Kijk dan eens op de website of Facebookpagina van BV Hillegom 85 voor meer informatie. Vanaf ca. 8 jaar tot 21 jaar trainen en spelen zij wedstrijden onder leiding van trainers, coaches en vrijwilligers. Vanaf 21 jaar zijn er seniorenteams voor heren en dames. Trainingen zijn op maandag en woensdagavond. De meeste competitiewedstrijden zijn voor de jeugd op zaterdagmiddag en zaterdagavond voor de senioren. De vereniging vindt het belangrijk dat sportiviteit en plezier voorop staat.

Aankomende evenementen

Lees ook: