°C
woensdag 24 juli 2024

‘Meesters van De School’. Wat een feest!

Hillegom – De expositie ‘Meesters van De School’ van Kunstenaars Collectief ‘De School’ in Hillegom trok veel belangstelling.
Twee weekenden:1-2 en 8-9 april, was het werk van onze kunstenaars te zien in het voormalig winkelpand van Schoonderbeek in de hoofdstraat 122 in Hillegom. Het was een groot succes met bijna zeshonderd bezoekers in twee weekenden.

Contacten zijn gelegd voor vervolg en er is ook flink wat werk verkocht. Dank aan alle bezoekers. Dank ook aan dhr Jan Out van DunantStaete Properties voor het beschikbaar stellen van de ruimte en ons een podium bood om ons te kunnen presenteren. Dank aan wethouder Karin Hoekstra voor de opening en dank aan Milan Couzijn en zijn leerlingen voor hun muzikale optreden.

Wilt u meer weten over onze kunstenaars en ons collectief blijven volgen, dan kunt u informeren op onze site: www.deschoolhillegom.nl

Aankomende evenementen

Lees ook: