°C
zondag 14 juli 2024

Badminton Club Hillegom start met Bamito

Hillegom – Op 5 april 2023 start BC Hillegom met een nieuwe sportactiviteit voor kinderen van groep 1 t/m 4 van de basisschool. Deze sportactiviteit is ontwikkeld door Badminton Nederland en wordt BAMITO genoemd. Met dit sportprogramma leren we kinderen op speelse wijze om goed te rennen, te springen, te gooien, te vangen, een racket te gebruiken en nog veel meer. Dit doen we met ballonnen, harde en zachte ballen, shuttles etc..

Natuurlijk hopen we daarmee meer jongeren te trekken naar de badminton sport. Want badminton is een super leuke sport, voor alle leeftijden. Tegelijkertijd weten we dat badminton niet zo makkelijk is voor kinderen op jonge leeftijd. Deze nieuwe sportactiviteit kan helpen om meer zelfvertrouwen te geven en zo het plezier in sporten en badmintonnen te bevorderen.

Omdat het een nieuwe sportactiviteit is, starten we met 10 lessen van 1 uur voor de zomervakantie voor € 15,= per kind. Na de zomervakantie doen we nog zo een blok van 10 lessen. Daarna bekijken we of we het in 2024 structureel opnemen in het aanbod vanuit BC Hillegom.

De volgende woensdagmiddagen zijn gepland (van 16.30 tot 17.30 uur):
• April: 5, 12 en 19 april
• Mei: 10, 17, 24 en 31 mei
• Juni: 7, 14 en 21 juni

Dit wordt georganiseerd in sporthal de Vosse. Hopelijk zien we daar veel kinderen verschijnen!

Aankomende evenementen

Lees ook: