°C
woensdag 24 juli 2024

Compostdag

Hillegom – Ook Meerlanden deelt op 25 maart as. gratis compost uit bij Zwembad de Vosse als dank voor het scheiden van GFT en Etensresten op de Landelijke Compostdag.

Zaterdag 25 maart is de Landelijke Compostdag en Meerlanden doet hier traditiegetrouw weer aan mee. Bewoners van gemeenten in de regio kunnen gratis MeerCompost ophalen bij de aangewezen uitdeellocaties in hun woonplaats of gemeente.

Met deze actie bedanken Meerlanden en de gemeenten de inwoners voor hun inspanningen om GFT en Etensresten te scheiden. Op deze manier kunnen zij kennis maken met één van de zes producten afkomstig uit de Groene Energiefabriek waar hun eigen GFTe wordt verwerkt tot MeerCompost.

Op 25 maart kun je in Hillegom tussen 9-12u terecht bij Zwembad de Vosse. Per huishouden kan tot maximaal 80 liter (4 zakken) compost worden meegenomen. De zakken worden uitgedeeld zolang de voorraad strekt.

Algemene informatie over de Compostdag vindt u op www.meerlanden.nl/compostdag. Kijk voor de Landelijke Compostdag op www.compostdag.nl.

Aankomende evenementen

Lees ook: