De Tafel van Welzijnskompas

1 min leestijd

Hillegom – De Tafel van Welzijnskompas is iedere dinsdag van 15.00-16.30 te bezoeken in de bibliotheek van Hillegom. Iedereen is welkom met vragen over mantelzorg, meedoen en ontmoeten, buurtwerk, gezond leven, persoonlijke ontwikkeling. Indien gewenst kan er een aparte afspraak gemaakt worden met een adviseur van Welzijnskompas.

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Kom dan ook eens langs bij de Tafel van Welzijnskompas. Ingrid zit klaar met een vrijwilligerstest en de leukste vrijwilligersvacatures. Wie alvast op zoek wil naar activiteiten of vrijwilligersvacatures, kan een kijkje nemen op www.welzijnskompas.nl, of www.nlvoorelkaar.nl.

Dinsdag 28 maart zijn Bianca de Vries (coördinator) en Christa Portegies (communicatie en PR) van Fietsmaatjes Hillegom Lisse aanwezig om te vertellen over het fietsen als vrijwilliger bij Fietsmaatjes. Maak ook kennis met de fiets zelf, want Bianca en Christa nemen een duofiets mee!

Ongeveer 150 vrijwilligers van Fietsmaatjes Hillegom Lisse fietsen met veel plezier in eigen regio met hun gasten, die om welke reden dan ook niet meer zelfstandig fietsen. Zo ontlasten de vrijwilligers bijvoorbeeld ook mantelzorgers die dan even tijd voor zichzelf hebben. Men verheugt zich nu zeker weer op de bloeiende bollenvelden. Wil je meer weten of heb je interesse, kom dan langs!
Niet in de gelegenheid? Je vindt ook veel informatie op www.fietsmaatjeshillegomlisse.nl.

Voor meer informatie over de Tafel van Welzijnskompas, vragen of een afspraak maken kan er contact worden opgenomen met Ingrid van der Ploeg van Welzijnskompas via (0252) 757100.