°C
dinsdag 23 juli 2024

Chocolaterie Pierre winnaar van de KBB award 2023

Hillegom – Tijdens de finale op maandag 13 maart streden drie ‘Parels van de Duin- en Bollenstreek’ om de fel begeerde KBB award. Onder leiding van dagvoorzitter Milo Berlijn presenteerden de drie finalisten zich met verve aan de goed gevulde zaal in Hotel Van der Valk in Sassenheim. Met overtuiging werd, na een ronde van presentaties, Chocolaterie Pierre als winnaar bekend gemaakt.

Dit familiebedrijf straalt passie uit. Het is één van de eerste chocolaterieën met een open atelier, waarbij iedereen in de winkel kan zien en ruiken hoe de chocolade wordt gemaakt. Met een hoofdfiliaal in Hillegom en sinds een aantal jaar een winkel in Haarlem, waar zoon Jeffrey de scepter zwaait. Eigenaar Gert van Soest is een mensenmens. Dat straalt van hem af. Zijn team is de belangrijkste pijler voor succes. Chocolaterie Pierre combineert ambachtelijk meesterschap met goed ondernemerschap mét oog voor de medemens.

KBB-award
Ieder oneven jaar organiseert de Kring Bedrijven Bloembollenstreek de uitreiking van de KBB-award. Door Covid kon helaas de editie van 2021 niet doorgaan, des te verheugd is de KBB-jury om de winnaar van de 32e editie van deze oudste ondernemersprijs in de Bollenstreek, bekend te maken. De drie geselecteerde parels van de Duin- en Bollenstreek waren: Golfbaan Tespelduyn en Tulip Experience, beiden uit Noordwijkerhout en Chocolaterie Pierre uit Hillegom. Succesvolle bedrijven, van diverse grootte, die zich in positieve zin onderscheiden door maatschappelijk verantwoord ondernemen, bijzonder personeelsbeleid en innovatie, ieder op hun eigen manier.

Gefeliciteerd!
Het KBB bestuur en jury feliciteert het hele team van Chocolaterie Pierre met het behalen van de eervolle KBB-award 2023. Ook de andere twee finalisten, Golfbaan Tespelduyn en Tulip Experience mogen trots zijn op het behalen van de finale van de oudste ondernemersprijs in de Bollenstreek.

Aankomende evenementen

Lees ook: