Opening Healt Tour

1 min leestijd

Hillegom– Op zaterdag 11 maart werd er in Hillegom een gezonde health, Body & Mindtour georganiseerd. De organisatie van deze tour was in handen van AC Media & Events en Healthy Hillegom. Om 10.00 uur werd de officiële opening verricht door wethouder Jan van Rijn bij de Elsbroekerwei, die ook aan de tour meedeed. Voor de wethouder was er een primeurtje, want hij mocht de kersvers verworven Smoothiefiets van Healthy Hillegom inwijden. Zo trapte hij letterlijk en figuurlijk dit evenement af en kon na afloop toosten met een door hemzelf gefietste smoothie met alleen maar gezonde ingrediënten.

“Ruim twintig aanbieders hadden zich aangemeld. Ongeveer 50 mensen hadden zich opgegeven om aan de diverse workshops, open lessen en activiteiten mee te doen. Ook kon men “gewoon” bij diverse bedrijven binnenlopen, voor onder andere workshops yoga, spinning en mindfulness. Tijdens de opening kwamen er mensen langs om hun eigen smoothie te fietsen. Het was leuk om te zien hoeveel plezier ze daaraan hadden.