Healthy Tour

1 min leestijd

Hillegom – Op zaterdag 11 maart start om 10u bij de Elsbroekerwei de gezonde tour “Health, Body & Mind”. De aftrap begint gelijk goed, want er is een smoothiefiets aanwezig waarop iedereen kan trappen voor een heerlijke smoothie. Over een goede aftrap gesproken.

De organisatie van deze tour is in handen van AC Media & Events en Healthy Hillegom. Aan de tour nemen ruim twintig sportaanbieders en gezondheidsbedrijven mee uit Hillegom, die een grote diversiteit aan workshops en demonstraties aanbieden. Deze zijn allemaal te vinden op de website van Healthy Hillegom. Deelnemers kunnen via deze site ook inschrijven. Ontdek alles wat Hillegom te bieden heeft op het gebied van gezondheid, lichaam en geest.

Van sportscholen tot workshops, van gezonde maaltijden tot de natuur in de buurt, op zaterdag 11 maart kunnen geïnteresseerden het allemaal bezoeken. Daarnaast worden er door deelnemende partijen gratis activiteiten en workshops georganiseerd, waaronder yoga, spinning en mindfulness. Én is er een gezonde lunch bij Nissa Café.

Meld je aan voor de Health, Body & Mind Tour en ontdek het zelf! Kijk voor meer informatie of om je aan te melden op de website: www.healthyhillegom.nl/healthtour