°C
dinsdag 23 juli 2024

“Samen Gezond” weer van start

Zin om met een gezonde leefstijl aan de slag te gaan én nieuwe mensen te ontmoeten? Doe dan mee met Samen Gezond! Op maandag 20 maart start Welzijnskompas, in samenwerking met Hillegom in Beweging en Sportcentrum De Vosse, een nieuwe editie van Samen Gezond. Samen Gezond zorgt voor een positieve start van de week, 8 weken lang op maandagochtend van 10.30 tot 13.00 uur. Tijdens elke bijeenkomst wordt er met buurtsportcoach Simon van den Berg lekker bewogen in de gymzaal bij de Mesdaglaan. Daarna kan je in Plein28 genieten van een gezellig koffiemomentje en een gezonde lunch.

Sportief en samen lunchen

Bets deed al eerder mee met Samen Gezond. ‘Samen Gezond heeft mij hele gezellige ochtenden gebracht. De combinatie van sportief bezig zijn, informatie over gezondheid en het samen lunchen vond ik heel fijn. Het is een laagdrempelige manier om lekker samen te bewegen en nieuwe mensen te ontmoeten.’

Sprekers

Tijdens Samen Gezond schuiven er tijdens de lunch regelmatig interessante sprekers aan die komen vertellen over een gezonde leefstijl, Positieve Gezondheid, voeding en ontspanning. Bij Samen Gezond staat Positieve Gezondheid centraal. Het draait om meedoen, lekker in je vel zitten, omgaan met veranderingen en je fit voelen. Welke veranderwens heb jij? Positieve Gezondheid helpt je om die helder te krijgen.

Aanmelden of meer info

De kosten voor Samen Gezond zijn voor 8 bijeenkomsten 24 euro inclusief gezonde lunch. Aanmelden kan tot 16 maart. Voor aanmelden of meer info, neem contact op met Welzijnskompas via 0252-757100 of info@welzijnskompas.nl

Samen Gezond wordt mede mogelijk gemaakt door Healthy Hillegom.

Aankomende evenementen

Lees ook: