°C
dinsdag 23 juli 2024

Word jij vrijwillige chauffeur bij AutoMaatje Hillegom-Lisse?

Hillegom – Beschik jij over een solide bolide? Rij jij met gemak overal heen? En bied jij graag een helpende hand? Dan ben jij de vrijwillige chauffeur die wij zoeken! Sinds de start in juli 2022 zijn er al 600 ritjes gereden door de vrijwillige chauffeurs van AutoMaatje Hillegom–Lisse.

Om nog meer mensen van dienst te kunnen zijn, zijn wij op zoek naar nieuwe chauffeurs! Het is de ideale manier om je flexibel in te zetten voor buurtgenoten. Als vrijwilliger ontvang je verzoeken tot ritjes op de dagen die jij je beschikbaar stelt en ben je vrij in het aannemen of afwijzen van een rit. Je vervoert met je eigen auto minder mobiele plaatsgenoten naar hun bestemming. Dit kan zijn naar de kapper, de huisarts, het ziekenhuis, maar ook op de koffie bij een vriendin. Natuurlijk staat hier een kilometervergoeding tegenover. Wil je meer weten over deze vrijwilligersfunctie? Neem contact op met Carmen van Wort, coördinator van AutoMaatje Hillegom-Lisse. Bel naar (0252) 757 100 of mail naar automaatje@welzijnskompas.nl . Meer informatie over AutoMaatje vind je via www.welzijnskompas.nl/automaatje.

Aankomende evenementen

Lees ook: