Directeur Joyce Romijn neemt afscheid van Daltonschool

1 min leestijd

Hillegom – Joyce Romijn, sinds 2016 directeur van Daltonschool Hillegom, nam op woensdag 15 februari jl. in stijl
afscheid van ‘haar school’. Allereerst werd Joyce opgehaald met een versierde bakfiets onder begeleiding van de groepen 6/7 en 8. Onderweg kwam zij de overige groepen tegen, die luid zingend en lawaai makend stonden opgesteld en haar vervolgens volgden op weg naar school. Bij elke groep kreeg ze een attribuut om haar outfit nog feestelijker te maken. Op het schoolplein vormden de kleuters een erehaag.

Eenmaal op school werd zij verrast met een ludiek optreden van elke groep op het nieuwe podium van de Brede school. Natuurlijk ontving zij ook passende cadeaus. ‘s Middags was er een receptie voor genodigden. Joyce Romijn heeft met haar opgewektheid, inzet en samen met haar team de Daltonschool ‘op de kaart’ gezet. Ze gaat haar geluk nu elders beproeven.