Kadoshop Home & Joy gaat na 18 jaar sluiten!

1 min leestijd

Hillegom – Na 18 jaar sluit Kadoshop Home & Joy aan Hoofdstraat 127 op 25 februari haar deuren. Eigenaresse Linda Hogervorst wil samen met haar man Peter meer tijd doorbrengen met de kinderen en kleinkinderen.

Op 1 april 2005 begon Linda met een de kadowinkel, dit was altijd al een stille wens van haar. Kado’s, interieur accesoires, freubelen, sieraden maken, een luisterend oor bieden en met mensen omgaan. Ze startte in een pand op hoofdstraat 129. Na verloop van tijd kreeg ze de mogelijkheid om naar het grotere naastgelegen pand te verhuizen om daar nog meer mooie artikelen aan te bieden.

Linda heeft veel kennis over de producten die ze verkoopt en vertelt hier graag over. Er is genoeg keuze, het assortiment gaat van sieraden naar wierook, van edelstenen naar wenskaarten, van een gong naar een zoutlamp, van boeddha’s naar mode artikelen, van yoga matten/kussens naar tarotkaarten en nog veel meer. Voor elk thema, geboorte, rouw, verjaardag, afscheid. Ook voor een praatje kwamen de mensen vaak naar binnen. Ze vonden hier gezelligheid, genegenheid, troost en medeleven.

Linda bedankt haar klanten voor de 18 mooie jaren die zij heeft meegemaakt, voor de mooie gesprekken, leuke opdrachten en zij hoopt dat U haar blijft volgen via haar webshop: www.kadoshophillegom.nl.