°C
donderdag 25 juli 2024

Inzameling Voedselbank op 4 en 5 maart

Hillegom – Met enige regelmaat organiseert de diaconie van de Maartenskerk, Kerkplein 1, een inzameling voor de Voedselbank. Helaas is dat nog steeds nodig. Nu meer dan ooit, omdat er door de hoge kosten in levensonderhoud en de energiecrisis steeds meer mensen een beroep moeten doen op de Voedselbank. Tegelijkertijd krijgt de Voedselbank zelf steeds minder aangeleverd van haar vaste leveranciers. Daarom doen we graag weer een beroep op u.

Alles is natuurlijk welkom, maar in overleg met de Voedselbank vragen wij in het bijzonder om:
(basmati) rijst
Engelse thee
zoet broodbeleg

Zaterdag 4 maart van 10.00 uur tot 12.00 uur kunt u voedingsmiddelen doneren bij de consistorie van de Maartenskerk. Twee medewerkers van de diaconie zullen ze graag in ontvangst nemen! Op zondag 5 maart voorafgaand aan de eredienst van tien uur kunt u ook levensmiddelen afgeven in de hal van de kerk. We hopen dat we weer een beroep op u mogen doen en zo de mensen in Hillegom een steuntje in de rug kunnen geven.
De diaconie van de Maartenskerk​

Aankomende evenementen

Lees ook: