°C
woensdag 24 juli 2024

Nationale Diabetes Challenge

Hillegom– Ook dit jaar wordt de Nationale Diabetes Challenge gehouden. In Hillegom zal wederom een groep wandelaars twintig weken lang, één keer per week op een avond gezamenlijk gaan lopen. Vorig jaar was dit een groot succes met meer dan dertig deelnemers. De voorinschrijving voor de Challenge, die naar verwachting weer in mei van start gaat, is begonnen. Om dit onder de aandacht te brengen is er door de organisatie: Sportsupport en Healthy Hillegom een promofilmpje gemaakt. Deze film ging op donderdag 2 februari om 19.00 uur in première in één van de zalen van Villa Flora.

De “hoofdrol” in de film, die ongeveer vijf minuten duurt, is voor het Hillegomse gezin Winkelaar bestaande uit oma Henny, dochter Angelique en kleindochter Femke. Drie generaties, die vorig jaar voor het eerst hebben meegedaan. De familie is gefilmd tijdens een wandeling vanaf hun woning aan de Brouwerlaan langs de mooiste plekjes in het dorp. Meer informatie: www.healthyhillegom.nl.

Aankomende evenementen

Lees ook: