Corona pop-up priklocatie in Nexus in Hillegom gesloten

1 min leestijd

Hillegom РDe afgelopen periode haalden in totaal 319 mensen een corona herhaalprik in activiteitencentrum Nexus op Sportpark De Zanderij in Hillegom. Hecht GGD Hollands Midden had daar vier middagen een pop-up vaccinatielocatie. Op 2 februari was de laatste prikmiddag in Hillegom. De gemiddelde leeftijd van de bezoekers was 60 jaar en 77% kwam uit Hillegom.

Per 3 februari zijn alle tijdelijke corona priklocaties in de regio Hollands Midden gesloten. Voor Hillegommers is de vaste vaccinatielocatie van Hecht GGD Hollands Midden in Leiden een goed alternatief om zonder afspraak een coronaprik te halen. Heb je na 19 september 2022 al een herhaalprik gekregen? Dan kun je niet nog een herhaalprik halen bij de GGD. Je bent voldoende beschermd. Op www.ggdhm.nl/coronavaccinatie vind je meer informatie over coronavaccinatie en vaccinatielocaties.