De Tafel van Welzijnskompas – De Zonnebloem schuift aan

1 min leestijd

Hillegom – De Tafel van Welzijnskompas is iedere dinsdag van 15.00-16.30 te bezoeken in de bibliotheek van Hillegom. Iedereen is welkom met vragen over mantelzorg, meedoen en ontmoeten, buurtwerk, gezond leven, persoonlijke ontwikkeling of vrijwilligerswerk. Indien wenselijk kan er een aparte afspraak gemaakt worden met een adviseur van Welzijnskompas.

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Kom dan ook eens langs bij de Tafel van Welzijnskompas. Ingrid zit klaar met een vrijwilligerstest en de leukste vrijwilligersvacatures. Wie alvast op zoek wil naar activiteiten of vrijwilligersvacatures, kan een kijkje nemen op www.welzijnskompas.nl, of www.nlvoorelkaar.nl.

Met enige regelmaat schuift er een gast aan, een organisatie met informatie over vrijwilligerswerk en/of diensten & activiteiten. Dinsdag 14 februari is voorzitter Maria Hulsebosch van de Zonnebloem – afdeling Hillegom-Beinsdorp – aanwezig om te vertellen over activiteiten van de Zonnebloem. Nieuwsgierig naar vrijwilligerswerk bij de Zonnebloem? Maria Hulsebosch kan er alles over vertellen. Zonnebloemvrijwilligers zetten zich in voor mensen met een lichamelijke beperking en ouderen die erg eenzaam zijn. De Zonnebloem organiseert bijvoorbeeld bezoek aan huis en diverse gezamenlijke
activiteiten om zo het leven van mensen te verrijken die dat nodig hebben. Heb je interesse, kom dan langs!

Voor meer informatie, vragen of een afspraak maken kan er contact worden opgenomen met Ingrid van der Ploeg van Welzijnskompas via (0252) 757100.