Inloopbijeenkomsten werken en leren bij HOZO

2 min leestijd

Hillegom – Op zaterdag 11 februari en woensdag 15 februari organiseert zorgorganisatie HOZO inloopbijeenkomsten in locatie Bloemswaard. Deze bijeenkomsten zijn speciaal voor mensen die willen werken of leren in de zorg, toe zijn aan een nieuwe uitdaging of zich als vrijwilliger willen inzetten voor de ouderen in Hillegom.

Kom werken bij Zorg Thuis Plus
We zijn gestart met het leveren van volledig pakket thuis (VPT) onder de naam Zorg Thuis Plus. Hiermee kan de cliënt langer thuis blijven wonen, omdat er naast zorg ook ruimte en aandacht is voor het welzijn van de cliënt. Heb je interesse in werken bij Zorg Thuis Plus? Kom gerust bij HOZO binnenlopen tijdens de inloopbijeenkomsten in Bloemswaard. We vertellen je graag meer.

Haal je diploma bij HOZO
Op zaterdag 11 februari kunnen geïnteresseerden tussen 10:00 uur en 12:00 uur op een informele manier kennis maken met HOZO in Bloemwaard. Op woensdag 15 februari is dit van 19:00 uur tot 20:30 uur. Onze medewerkers vertellen graag over alle mogelijkheden over werken, leren en vrijwilligerswerk bij de zorgorganisatie. Ook zonder ervaring of diploma in de zorg ben je van harte welkom. We hebben namelijk diverse opleidingsmogelijkheden.

In april gaan we starten met een versnelde, interne opleiding in drie stappen tot verzorgende IG. Er is één lesdag in de week bij HOZO zelf. Je hoeft dus niet naar een externe locatie. Ook bieden we de reguliere BBL-opleiding tot verzorgende IG. We werken met leerafdelingen zodat je je als leerling in een veilige en uitdagende omgeving optimaal kan ontwikkelen.
Natuurlijk betalen wij de opleidingskosten.

Heb jij de ambitie om door te leren tot verzorgende IG én wil je doorstromen naar de thuiszorg? Dan ben je een interessante kandidaat voor deze interne opleiding.

Word ook vrijwilliger bij HOZO
Binnen onze organisatie nemen vrijwilligers een belangrijke plek in. Zij ondersteunen onze medewerkers en bieden onze cliënten net dat beetje extra. Stuk voor stuk mensen die zich met hart en ziel inzetten op verschillende plekken binnen onze organisatie. Op zoek naar zinvol en leuk vrijwilligerswerk? Wij hebben diverse uitdagende en afwisselende functies voor
vrijwilligers. We vertellen hier graag meer over bij onze inloopbijeenkomsten.
H
OZO Woonzorgcentra & Zorg Thuis
Locatie: Bloemswaard, Garbialaan 3, 2182 LA Hillegom
Tel: 0252 576 500
Website: www.hozo.nl
Mail: hr@hozo.nl