Mom in Balance in Hillegom

2 min leestijd

Hillegom – Zondag 5 februari vindt de kick-off workout van Mom in Balance Hillegom plaats. Deze gratis kick-off workout wordt gegeven door Sjoukje Wielinga, deskundig trainer en locatiemanager en Judith Rutten, deskundig trainer, in het Van Nispenpark van 9:30 tot 10:30 uur. Een groep vrouwen dat elkaar inspireert en motiveert om zowel fysiek als mentaal het beste uit zichzelf te halen; je kan vanaf begin dit jaar ook in Hillegom deelnemen aan het unieke sportprogramma van Mom in Balance. 

Workouts specifiek ontwikkeld voor vrouwen

De trainingen van Mom in Balance zijn speciaal ontwikkeld voor vrouwen in samenwerking met specialisten. Een vrouwenlichaam vraagt om een andere training. Al helemaal in de eerste jaren van het moederschap, wanneer er veel in het lichaam verandert. Tijdens de trainingen wordt er onder deskundige begeleiding gewerkt aan een sterke core, het versterken van de bekkenbodem en het vergroten van kracht en conditie. 

In Hillegom wonen veel jonge- en aanstaande moeders. Veel van deze ambitieuze vrouwen zijn zoekende naar een goede balans tussen werk, gezin en sociaal leven. Sport is hierbij een belangrijke factor: het helpt aan een sterke, energieke basis. Op het moment dat je fit bent, zorgt dit niet alleen voor een fysieke gezondheid maar maakt je ook mentaal sterk.

Uit een peiling van Mom in Balance blijkt dat 85% van de deelnemers meer energie krijgt door hun wekelijkse sportroutine en hierdoor hun ambities beter kunnen nastreven.

Meer dan een workout!

Binnen het team van Mom in Balance staat Hillegom al langer op de verlanglijst om workouts aan te bieden. Wat dit programma zo uniek maakt? Een ontzettend sterke community waar vrouwen elkaar motiveren, uitdagen en inspireren. Naast dat er in de workouts heel fanatiek wordt gesport, wordt er kennis en ervaring uitgewisseld en vriendschappen gesloten. Ieder neemt weer haar eigen motivatie en expertise mee naar elke workout en dat maakt deze groep dames zo sterk.

Nieuwsgierig geworden en zin om mee te doen? Meld je dan aan via hoofddorp@mominbalance.nl. Na deze kick-off is Mom in Balance Hillegom officieel van start! 

Mom in Balance verzorgt outdoor trainingen voor zwangeren, hersteltraining na de bevalling en total body workouts voor vrouwen. Je vindt Mom in Balance in bijna alle parken van Nederland, nu ook in Pijnacker! Meer weten? Kijk op mominbalance.com