°C
maandag 15 juli 2024

SquashLife Tour in Hillegom

Hillegom – Aanstaande vrijdag 20 en zaterdag 21 januari kan je genieten van topsquash Bij Squash Hillegom. Voor de derde keer doet de SquashLife Tour het centrum aan en wordt er op recreatief, amateur en professioneel niveau gepresteerd.

In het PSA (Professional Squash Association) deelnemersveld spelen een viertal Nederlanders, waaronder Rowan Damming (foto) die in augustus vorig jaar de wereldtitel in de onder 19 jaar wist te veroveren. De editie 2022 won hij de SquashLife Tour in Hillegom ook! Rowan staat momenteel #128 op de PSA wereldranglijst.

Het speelschema en spelers vind je hier en de wedstrijden op centre court 4 zullen via livestream te volgen zijn. De recreanten, met o.a. huidig Hillegoms’ clubkampioen Dinon Vermeij, zullen alleen op zaterdag hun wedstrijden spelen.

De deuren van het squashcentrum staan het hele weekeind open, dus kom gerust zelf squashen en genieten van super squash met Ieren, Italianen, Roemenen, Nieuw Zeelanders, een Chileen, Engelsman, Tsjech, Zuid-Afrikaan en de Hollandse talenten.

Aankomende evenementen

Lees ook: