°C
donderdag 25 juli 2024

Bijna 110 herhaalprikken op eerste prikmiddag in Nexus in Hillegom

Hillegom – Bijna 110 mensen haalden donderdag 12 januari in activiteitencentrum Nexus in Hillegom een corona herhaalprik. Hecht GGD Hollands Midden had daar een pop-up vaccinatielocatie. Ook de komende drie donderdagen (19 en 26 januari en 2 februari) kun je tussen 12.00 en 16.00 uur aan de Van de Endelaan 7 terecht voor een herhaalprik. Een afspraak is niet nodig. De eerste prik in Hillegom was voor mevrouw Veldt. Ze kreeg niet alleen een herhaalprik maar ook een bos bloemen.

Tijdelijke pop-up vaccinatielocaties
Met pop-up vaccinatielocaties wil Hecht GGD Hollands Midden zo veel mogelijk mensen de gelegenheid bieden om makkelijk en dichtbij een herhaalprik te halen. Ook in andere dorpen en steden in de regio opent Hecht GGD Hollands Midden pop-up vaccinatielocaties, zie ggdhm.nl/coronavaccinatie/pop-ups.

Zonder afspraak
Op de tijdelijke pop-ups kun je zonder afspraak binnenlopen voor een herhaalprik. Je kunt een herhaalprik krijgen als je 12 jaar of ouder bent en de basisserie coronaprikken hebt afgerond. Bovendien moet het minimaal drie maanden geleden zijn dat je de laatste coronaprik of coronabesmetting had. Heb je na 19 september 2022 al een herhaalprik gekregen? Dan kan je niet nog een herhaalprik halen bij de GGD. Je bent dan al voldoende beschermd.

Neem een geldig identiteitsbewijs mee naar de priklocatie en controleer voor vertrek de actuele openingstijden op www.ggdhm.nl/coronavaccinatie. Daar vind je ook meer informatie over de basisserie en de herhaalprik.

Aankomende evenementen

Lees ook: