Leerlingen IKC Vossepark maken kerststukjes

    2 min leestijd

    Hillegom – In aanloop naar Kerstmis worden er op de basisscholen in de Bollenstreek veel activiteiten georganiseerd. Zo is het maken van kerststukjes één van de dingen die elk jaar terugkomen. Dit jaar heeft Planttrend uit Aalsmeer bakjes, versiering en kerst groen gesponsord aan de kinderen van IKC Vossepark Hillegom, die er op hun beurt goed hun best op gedaan mooie stukken van te maken.

    Ook is er een groot deel van de gedoneerde spullen naar het oude schoolgebouw van de Leerwinkel gebracht, waar Oekraïense gezinnen hun onderdak hebben. Zo konden ook zij een prachtig kerststuk maken. Een beetje licht in deze donkere tijden, zeker voor hen, is altijd welkom. Op woensdag 21 december mochten de kinderen, na het kerstliederen zingen op het schoolplein en het kerstdiner, de kerststukjes mee naar huis nemen.