°C
maandag 15 juli 2024

Vragen over papierzaken? Kom naar de Papierwinkel Hillegom!

Hillegom – Heb je hulp nodig bij het invullen van formulieren, het lezen van moeilijke brieven, het aanvragen van toeslag of het op orde brengen van je administratie? Maak dan een afspraak met de Papierwinkel Hillegom. Op 29 november is de Papierwinkel met een feestelijke startbijeenkomst geopend. Per 6 december zitten de vrijwilligers iedere dinsdagmiddag van 15.00 tot 17.00 klaar om je te helpen in de Bibliotheek in Hillegom. Een bezoek aan de papierwinkel is gratis!

Heb je een vraag voor De Papierwinkel? Kom dan, tijdens openingstijden, naar de Bibliotheek Hillegom om een afspraak te maken bij één van de bibliotheekmedewerkers. Telefonisch een afspraak maken kan ook via: 023-5115413. De vrijwilligers van De Papierwinkel helpen je direct met jouw vraag en/of maken een (vervolg)afspraak. Zij kunnen, als dat nodig is, ook doorverwijzen naar professionele organisaties zoals Humanitas, Voor ieder 1, Schuldhulpmaatje Hillegom, Welzijnskompas of andere instanties.

De Papierwinkel is een samenwerking tussen de Bibliotheek Zuid-Kennemerland, Schuldhulpmaatje Hillegom, Humanitas Rijnland en Welzijnskompas

Aankomende evenementen

Lees ook: