°C
maandag 15 juli 2024

Sinterklaasfeest in De Buurt

Hillegom – Zaterdag 3 december kwam Sinterklaas met 2 Pieten met de boot aan in de Parallelsloot. Zo’n 30 kinderen met hun papa’s, mama’s, opa’s en oma’s stonden al te zingen op de steiger, maar de boot voer te ver… Gelukkig was er iets verderop nog een steiger. Hier kon de Pakjesboot 12 met gemak aanleggen en zo konden Sinterklaas en de Pieten van de boot afstappen.

Vervolgens ging de hele stoet lopend naar het speelplein op de 2e Loosterweg. Hier werd Sinterklaas vrolijk toegezongen en was er voor ieder kind een cadeautje. Na de gezamenlijke ontvangst gingen Sint en de Pieten nog op huisbezoek bij een aantal gezinnen in de buurt. Sinterklaas heeft al beloofd volgend jaar terug te komen.

Meer foto’s zijn te zien op onze website: www.debuurt.nu

Aankomende evenementen

Lees ook: