°C
maandag 15 juli 2024

Nieuwe voorzitter Hillegomse Harmoniekapel

Hillegom – Afgelopen november heeft, door een aanstaande verhuizing naar Drenthe, onze voorzitter Joyce Romijn haar functie als voorzitter van de Hillegomse Harmonie Kapel neergelegd. Na het nodige zoekwerk heeft het bestuur een kandidaat gevonden om de functie van voorzitter te gaan vervullen.

Henry Colijn heeft zich beschikbaar gesteld om de functie van voorzitter te gaan vervullen. Henry is uiteraard een bekende voor velen, hij is een HHK’er in hart en nieren. Daarom staat het bestuur unaniem achter het voorstel om hem als voorzitter te benoemen. Het bestuur zal de Algemene Ledenvergadering in 2023 voorstellen hem te benoemen als voorzitter. Omdat de HHK nu geen voorzitter heeft, gaat Henry alvast als interim-voorzitter aan het werk.

Aankomende evenementen

Lees ook: