°C
woensdag 17 juli 2024

Sinterklaasfeest Stationshof

Hillegom – Zaterdag 26 november verblijdden de Sint en zijn Pieten de kinderen van buurtvereniging Stationshof in Hillegom met een bezoek. De avond ervoor konden de kinderen hun schoen komen zetten. Zaterdagmiddag bleken de schoenen gevuld te zijn met leuke presentjes. De Sint kwam hoogstpersoonlijk de presentjes uitdelen, uiteraard niet voordat de kinderen een paar passende liedjes hadden gezongen. En de Sint houdt van goede manieren, dus al hij iemand bij zich riep: eerst handje geven en je naam noemen (ook de papa’s en mama’s). Toen alle kinderen hun cadeautjes hadden uitgepakt volgde er nog een polonaise, en toen moest de Sint alweer vertrekken. Al met al was het een fantastisch feest voor de kinderen. Wie weet komt de Sint volgend jaar weer naar de Stationshof.

Aankomende evenementen

Lees ook: