°C
zondag 14 juli 2024

Upcycle Lab voor mannen

Hillegom – De mannengroep van Plein28 organiseert activiteiten voor en door mannen. De komende tijd gaan zij in het Upcycle Lab aan de slag met restanten hout. Het hout wordt gebruikt om kleine meubeltjes of houten vogelhuisjes van te maken. Zo krijgt
afgedankt hout toch nog een tweede leven!

Lijkt het jou gezellig om mee te doen en om andere mensen te ontmoeten? Vind jij het fijn om je handen uit de mouwen te steken? Kom dan vooral een keertje langs en maak kennis met de groep. De koffie staat klaar!

Het Upcycle Lab voor mannen is iedere vrijdagochtend van 10.00 – 12.00 uur in Plein28. Je kunt je aanmelden via www.plein28.nl en er zijn geen kosten verbonden aan deze activiteit. Heb jij thuis nog restanten MDF liggen waar je niets mee doet? Het Upcycle Lab kan het goed gebruiken!

Neem voor meer informatie op met Laura van Eeuwijk via (0252) 757170 of L.vaneeuwijk@welzijnskompas.nl

Aankomende evenementen

Lees ook: