Sinterklaas-nieuws 2022

3 min leestijd

Intocht
Dit jaar komt Sinterklaas op zaterdag 12 november om 10.30 uur de Hillegomse haven binnenvaren. Vanaf 10.00 uur is het al heel gezellig met liedjes en leuke interviews. Na de aankomst gaat Sinterklaas samen met zijn pieten in een bonte optocht door het centrum van Hillegom. De optocht maakt een tussenstop bij het gemeentehuis waar Sinterklaas wordt verwelkomt door de burgemeester en de sleutel overhandigd wordt. Bekijk hier het hele programma: Programma zaterdag 12 november.

Pietenselfie-actie
Dit jaar kan je ook weer op de foto met de pieten en daardoor meedoen met de pietenselfie-actie. Stuur je foto op naar fotowedstrijd@hillegomonline.nl en maak kans op mooie prijzen van Top1Toys en Chocolaterie Pierre.

Sint-Festival
Van 13.30 tot 15.30 is het Sint-festival in het Fioretti College Hillegom. Hier zijn leuke spelletjes en een echte pietendisco. Ook kan je op de foto met Sinterklaas. De foto’s worden gemaakt door fotografen van Hillegom Online en de foto’s worden gratis afgedrukt door Foto de Geus.

Kleurwedstrijd
Ook kunnen de kleurplaten bij Sinterklaas worden ingeleverd. Daar zijn ook geweldige prijzen mee te winnen. De kleurplaten zijn op scholen en in winkels te vinden, maar ook te downloaden via de link hier aan de zijkant.

Het Sinterklaas Nieuws

Intocht Sinterklaas Hillegom 2022

Elke ochtend, tot aan de intocht, komt om 7.00 uur een nieuwe aflevering online.

Sinterklaas Nieuws Hillegom 2022 – Aflevering 5
Sinterklaas Nieuws Hillegom 2022 – Aflevering 4
Het Sinterklaas Nieuws 2022 – Aflevering 3
Het Sinterklaas Nieuws 2022 – Aflevering 2
Het Sinterklaas Nieuws 2022 – Aflevering 1