BuurtKracht – kerstboom voor in de straat

1 min leestijd

Hillegom – Om te zorgen voor nóg meer gezelligheid en lichtpuntjes in Hillegom en Lisse, kun je een ‘BuurtKracht-kerstboom’ aanvragen voor jouw straat. Organiseer tenminste één ontmoeting bij de kerstboom zoals het ophangen van een wens in de boom, zingen, een kerstborrel of nieuwjaarstoost. De kerstboom en de ontmoeting kunnen lichtpuntjes zijn voor buurtbewoners in de donkere decembermaand.

De duurzame kerstboomactie is een initiatief van gemeente Lisse, gemeente Hillegom, Stek en Welzijnskompas. Ze hopen hiermee bij te dragen aan nog meer mooie ontmoetingen in Hillegom en Lisse.

Aanmelden
Er zijn 100 duurzame kerstbomen te vergeven, dus wees er snel bij! Aanmelden kan t/m 30 november bij Welzijnskompas via info@welzijnskompas.nl of 0252-757100. Er wordt bij aanmeldingen gekeken naar een mooie verdeling over de verschillende buurten in Hillegom en Lisse.