KBB zoekt parels van de Duin- en Bollenstreek

1 min leestijd

Hillegom – Kring Bedrijven Bloembollen streek (KBB) is op zoek naar de parels van de Duin- en Bollenstreek. Succesvolle bedrijven, groot en klein, die zich in positieve zin onderscheiden door bijvoorbeeld maatschappelijk verantwoord ondernemen, bijzonder personeelsbeleid, innovatie of opvallende prestaties. De inschrijving is gestart, aanmelden kan tot 30 november 2022, daarna volgt een selectieprocedure met bedrijfsbezoeken en de uiteindelijke finale vindt plaats op 13 maart 2023.

KBB-award
Ieder oneven jaar organiseert de Kring Bedrijven Bloembollenstreek de uitreiking van de KBB-award. Door Covid kon helaas de editie van 2021 niet doorgaan, des te gemotiveerder is de KBB-jury om op zoek te gaan naar de parels van bedrijven voor 32e editie van deze oudste ondernemersprijs in de Bollenstreek.

Eerdere winnaars en ambassadeurs
“Het is zo enorm leuk om als bedrijf mee te doen”, aldus winnaar van 2017 Jantine Heemskerk van Heemskerk Fresh & Easy. “Het winnen van de KBB-award geeft veel positieve aandacht en publiciteit voor het bedrijf”, zo vertelt Yvonne van der Hulst van Van der Hulst bouwbedrijf en tevens winnaar van 2019. Ook onze ambassadeurs onderschrijven het meedoen aan de KBB-award ieder op hun eigen manier. “Het is ontzettend belangrijk dat we als Bollenstrekers en als bedrijven in de Bollenstreek trots zijn op wat we hier met elkaar doen”, aldus Bart Siemerink. “De KBB-award is de perfecte manier om je bedrijf een podium te geven,” legt Sylvia Pennings uit. “Ik ben onder de indruk van de innovatiekracht, de veerkracht en de betrokkenheid van de bedrijven uit de Duin- en Bollenstreek”, aldus wethouder van Gemeente Noordwijk, Roberto Ter Hark.

Meedoen
Ben jij een bedrijf of ken jij een echte parel van de Duin- en Bollenstreek? Meld dan aan via award@kb-b.nl. De inschrijving loopt tot 30 november a.s.