Hangkous voor Han van den Hof

1 min leestijd

Hillegom – Op 31 oktober reikte Burgemeester Van Erk de Hillegomse Hangkous – een bronzen onderscheiding – uit aan Han van den Hof (63 jaar) voor zijn jarenlange, belangeloze, vrijwillige inzet voor de gemeenschap. De uitreiking vond plaats bij SV Hillegom, Van den Endelaan 7d, Hillegom.

Inzet voor SV Hillegom
De heer Van den Hof zet zich al meer dan 10 jaar in voor SV Hillegom. Bij zijn aantreden in 2010 was het fusieproces van VV Hillegom en SV Concordia al gaande, de heer Van den Hof kon direct in dit proces aan de slag. Tijdens het voorzitterschap van de heer Van den Hof is SV Hillegom uitgegroeid tot een sportvereniging, die een belangrijke sportieve en maatschappelijke rol speelt in de Hillegomse samenleving. De heer Van den Hof heeft de club 10 jaar geleid en hechtte veel waarde aan zelfstandige commissies.

De Hillegomse Hangkous
De Hillegomse Hangkous is een gemeentelijke onderscheiding die bedoeld is om Hillegommers te eren die veel en langdurig iets voor de samenleving hebben gedaan.