Kindervreugd zoekt nieuw bestuur

1 min leestijd

Hillegom – Het speeltuinseizoen van 2022 is ten einde en dat is het moment dat de dames die het huidige bestuur van Speeltuin Kindervreugd vormen, aankondigen dat ze het stokje willen overdragen. Voor het nieuwe seizoen dat start in maart 2023 is de vereniging op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

Het is alweer zes jaar geleden dat er in Speeltuin Kindervreugd een nieuw bestuur aantrad. Vol enthousiasme gingen de dames aan de slag en hebben in die tijd veel gerealiseerd. Denk alleen al aan het nieuwe verkoophuisje. Ook zijn er verschillende speeltoestellen vervangen en is recent een samenwerking met Scouting Hyllenkem tot stand gekomen.

Maar nu is het tijd voor vers bloed. De vereniging zoekt ouders/verzorgers of grootouders van jonge kinderen die graag mee willen denken over de toekomst van de speeltuin. Dit hoeft allemaal niet veel tijd te kosten. In slechts een paar uurtjes per maand bepaal je mede hoe de speeltuin er de komende jaren bij ligt. Als dit je leuk lijkt, kun je contact opnemen met info@kindervreugdhillegom.nl