Volg SV Hillegom nu altijd en overal

1 min leestijd

Hillegom – Vanaf deze week heeft SV Hillegom de mogelijkheid om alle wedstrijden en trainingen volledig automatisch op te nemen dankzij een camerasysteem van Usportfor. Dit systeem biedt meerwaarde voor de trainers, de spelers en de fans.

Met het systeem kunnen alle wedstrijden die op het hoofdveld worden gespeeld, volledig automatisch worden opgenomen en uitgezonden op de eigen ClubTV pagina en website. De trainers gebruiken de beelden voor video-analyse en daarmee voor de ontwikkeling van de spelers. Ook kunnen er samenvattingen worden gemaakt en krijgen spelers de mogelijkheid om hun eigen prestaties terug te kijken. Tijdens de livestreaming en de samenvattingen kunnen er sponsorlogo’s in beeld worden gebracht.

Wil jij de club steunen met jouw logo in beeld? Neem dan contact op met de sponsorcommissie.