°C
zondag 14 juli 2024

Kom naar de Dag van de Hulptroepen

Hillegom – In de Duin- en Bollenstreek zijn tal van vrijwilligers en initiatieven actief om onze omgeving mooier, groener, schoner, socialer en duurzamer te maken. De Groene Uitdaging nodigt al deze ‘hulptroepen’ graag uit tijdens De Dag van de Hulptroepen.

Dag van de Hulptroepen
Tijdens de Dag van de Hulptroepen wil De Groene Uitdaging jullie bedanken met een goed verzorgde bijeenkomst, waarin verbinden centraal staat. En waar je ook nog eens jezelf en jouw organisatie kunt versterken door middel van het volgen van workshops. Afsluitend is er een gezellige borrel, vol met spontane ontmoetingen en verbindingen.

Workshops
Je kunt kiezen uit de volgende workshops:
● Werven en binden vrijwilligers
● Persbericht schrijven en schrijven voor het web
● Sociale media
● Community building

Je bent een held!
Of het nu gaat om sociale projecten, groene energie, zwerfafval of het vergroenen van je omgeving. Het maakt niet uit wat je doet, we doen het samen! En de Groene Uitdaging wil je graag bedanken voor de tijd die je steekt in het bouwen aan een duurzame, sociale en groene toekomst met elkaar.

Kom je ook?
De Dag van de Hulptroepen vindt plaats op donderdag 17 november van 14.00 tot 17.00 uur bij de bibliotheek in Lisse. Meld je aan via het digitale formulier op www.degroeneuitdaging.nl/dag-van-de-hulptroepen of stuur een mailtje naar info@degroeneuitdaging.nl (aanmelden kan tot 1 november). Heb je wel interesse maar komt deze datum jou niet uit? Stuur dan ook een e-mail, bij voldoende interesse wordt een tweede sessie georganiseerd.​

Aankomende evenementen

Lees ook: