°C
dinsdag 23 juli 2024

Eerste editie Healthy Tour Hillegom

Hillegom – In samenwerking met Healthy Hillegom werd op zaterdag 1 oktober door AC Media & Events voor de eerste keer de Healthy Tour Hillegom georganiseerd. Aan deze tour werkten mee Aarts Sport, Vera Slot, Yogastudio Timelezz, Sportplaza, Yvolution, Squash Hillegom, Nissa Café, Fit4lady, Welzijnskompas, Paramedisch Centrum Bollenstreek (Podologie Praktijk Bollenstreek, FeetCare by Denise en Praktijk Health Warrior voor pssychotherapie en orthomoleculair voedingsadvies, Gezond met Esma, Petra Meiburg Coaching & training, Astrid de Haas, Voorjezelf Loopbaan Coaching en De Microboerderij. Wethouder Maarten Dijkshoorn heeft de tour om 12.00 uur geopend.

Foto van links naar rechts: deelneemster Ingrid Vester. wethouder Maarten Dijkshoor en Petra Meiburg Coachting & training

Aankomende evenementen

Lees ook: