Themabijeenkomst vrijwilligers jeugdsporters

1 min leestijd

Hillegom – Op vrijdag 7 oktober organiseert HLT Samen de bijeenkomst ‘Van trainer tot opvoeder’ in sportcentrum de Vosse in Hillegom. Deze bijeenkomst is bedoeld voor trainers, coaches en andere vrijwilligers die met sporters werken.

Aanvang: 19.30 uur (19.00 uur inloop) tot 21.00 uur
Adres: Vosselaan 152, 2181CD in Hillegom
Gastspreker: Brian Farley (oud-bondscoach nederlands honkbalteam en wereldkampioen 2011)

Deze bijeenkomst is bedoeld om te inspireren en om verder te kijken dan het trainerschap. Hoe speelt je als trainer of coach een rol in de mentale weerbaarheid van (jeugd)sporters? Hoe ga je om met tegenslagen en kan je blijven groeien? Belangrijke lessen voor de jeugd waar ze de rest van hun leven iets aan kunnen hebben.

Wil jij ook graag meer kunnen betekenen voor het mentale aspect bij (jonge) sporters? Kom dan zeker naar deze themabijeenkomst met inspirerende gastpreker Brian Farley! Alle trainers en coaches uit de gemeenten Hillegom, Lisse & Teylingen zijn van harte welkom.