Bibi start petitie voor pumptrackbaan

1 min leestijd

Hillegom – Heel veel kinderen in Hillegom hebben tegenwoordig stuntsteppen, een BMX of een skateboard. Helaas is er in Hillegom nauwelijks ruimte om hier samen lekker en veilig te kunnen stunten. De 9 jarige Bibi Boterbloem wil dit graag veranderen en startte een petitie om de gemeente te vragen een gave pumptrack baan te realiseren!

Bibi: ‘Je ziet ze steeds vaker en is echt super leuk! Een goede plek in Hillegom zou zijn op het grasveld achter de oude Meer en Dorp school. In die wijk is er op wat kleine speelplekken na niet zo veel voor de jeugd te doen. De Belt, waar al een half pipe staat, is voor veel kinderen die kleiner zijn nog niet veilig zelfstandig te bereiken en daar hangen vaak oudere kinderen rond. Helpen jullie mij met zoveel mogelijk handtekeningen?’

Hier kun je je handtekening zetten: Pumptrack baan Hillegom – Petities.com