Handbal zoekt jeugdspelers

1 min leestijd

Hillegom – De afdeling Handbal van SV Hillegom is op zoek naar nieuwe jeugdspelers. In diverse teams kun je direct mee spelen in de competitie. Kinderen vinden het vaak leuk om een nieuwe sport uit te proberen. Daarom kan iedereen bij SV Hillegom 3x gratig meetrainen.

Handbal is een zeer sociale sport, want de kinderen moeten als team goed samenwerken om succes te hebben. Handbal is goed voor de motoriek, ze kunnen zich lekker uitleven en hun energie kwijt: rennen, springen, vallen en gooien. Bij de jongere leeftijden wordt er gemengd gespeeld; dat maakt het extra leuk.

Tot de herfstvakantie zijn de trainingen op maandag en woensdag buiten, daarna is het binnen.

18.00 – 19.00: 7 t/m 12 jaar
19.00 – 20.00: 13 en 14 jaar
20.00 – 21.30: 15 t/m 18 jaar

Ben je geïnteresseerd? Op zondag 2 oktober tussen half elf en half 3 spelen de meeste jeugdteams een thuiswedstrijd op Sportpark de Zanderij in Hillegom. Kom gezellig kijken!