Tot 1 november aanvragen mantelzorgcompliment

1 min leestijd

Hillegom – Het is nog mogelijk om bij WelzijnsKompas Hillegom-Lisse het mantelzorgcompliment aan te vragen. Wanneer u het compliment nog niet aangevraagd heeft, doe het dan direct. Want 1 november is de strikte einddatum! Via www.welzijnskompas.nl kunt u het formulier digitaal invullen. Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de website.

Een papieren versie van het aanvraagformulier invullen kan ook. De formulieren liggen voor u klaar bij WelzijnsKompas in Hillegom (Dienstencentrum Elsbroek) en in Lisse (Medisch Centrum Lisse).

De gemeenten Hillegom en Lisse geven mantelzorgers een blijk van waardering. Zij vinden het belangrijk dat mantelzorgers goed ondersteund worden en de waardering krijgen die ze verdienen. De waardering van de gemeentes is een cadeaubon ter waarde van 100 euro. Er is keuze uit een VVV cadeaukaart of een cadeaubon van lokale ondernemers met ruime keuze dicht bij huis en steun voor lokale ondernemers!

Voor vragen en/of hulp bij invullen, kan men contact opnemen met WelzijnsKompas via mantelzorg@welzijnskompas.nl of via telefoonnummer 0252 – 757100.