Open dag cultuurloods Hillegom

1 min leestijd

Hillegom – Op zaterdag 24 september van 10:30 tot 16:00 uur vindt er een open dag plaats in de Cultuurloods in Hillegom. Reeds enkele jaren geeft Hillegommer Frank Bosman met veel enthousiasme en bevlogenheid teken- en schilderlessen in de Cultuurloods aan de Wilsonweg in Hillegom.

Tijdens de open dag zal een aantal cursisten met gepaste trots hun werk tonen in een kleine expositie in het atelier van de Cultuurloods. Deze werken tonen een variatie aan technieken, die in de lessen aan de orde komen. Tijdens de open dag zullen er ook demonstraties zijn van enkele van deze technieken, zoals aquarel schilderen, het maken van droge naald etsen, tekenen met verschillende soorten potloden en acryl schilderen. U bent van harte welkom om de Cultuurloods te bezoeken en kennis te maken met deze technieken. Wie weet raakt u zo geïnspireerd, dat u zich wilt inschrijven voor het komend cursusjaar, dat eind september van start gaat.

Daarnaast biedt de Cultuurloods ook de mogelijkheid om in een weekend uw eigen werk te exposeren .

U vindt de Cultuurloods aan de Wilsonweg 6a. Voor meer informatie en het gehele cursusaanbod kunt u kijken op www.cultuurloods.nl