Ontmoetingsgebakje in de Week van de Ontmoeting

1 min leestijd

Hillegom – Tijdens de jaarlijkse Week van de Ontmoeting, dit jaar van 29 september tot en met 6 oktober, wordt er in heel Nederland extra aandacht gevraagd voor ontmoeting. Bestel een gratis gebakje en ga op bezoek bij iemand die opfleurt van een lekkere traktatie en een goed gesprek. Verras een familielid, kennis of misschien wel een buur in de straat die veel alleen is, met een bezoekje. Een mooie ontmoeting kan kleur geven aan de dag. Er worden in Hillegom en Lisse tijdens de Week van de Ontmoeting tal van mooie ontmoetingsactiviteiten georganiseerd. Zie voor het volledige programma: www.ikdoemee.online. Kom erbij en doe mee!

Ontmoetingsgebakje
De ontmoetingsgebakjes, max. 2 per persoon, kunnen aangevraagd worden tot vrijdag 1 oktober bij Welzijnskompas via 0252 – 757 100 of info@welzijnskompas.nl.

Enthousiast om mee te doen, maar geen bezoekadres of wellicht zelf behoefte aan bezoek? We horen het graag! De gebakjes kunnen op woensdag 5 oktober opgehaald worden bij Bakker Van Maanen en Ammerlaan de Bakkers in Hillegom en Lisse. Deze bakkers werken graag mee aan mooie ontmoetingen in de Week van de Ontmoeting. Uiteraard wordt hun bijdrage in de vorm van overheerlijke gebakjes ontzettend gewaardeerd.