Samen Gezond in Hillegom

1 min leestijd

Zin om met een gezonde leefstijl aan de slag te gaan én nieuwe mensen te ontmoeten? Doe dan mee met Samen Gezond! Op 3 oktober start Welzijnskompas, in samenwerking met Hillegom in Beweging en Sportcentrum De Vosse, met een nieuwe editie van Samen Gezond. Samen Gezond zorgt voor een positieve start van de week, acht weken lang op de maandagochtend van 10.30 tot 13.00 uur. Tijdens elke bijeenkomst wordt er met buurtsportcoach Paul de Bree lekker bewogen in de gymzaal bij de Mesdaglaan. Daarna is er een gezellig koffie momentje en kun je samen genieten van een gezonde lunch in Plein28.

Sportief en samen lunchen
Bets deed al eerder mee met Samen Gezond. Zij heeft heel veel zin om weer van start te gaan. ‘Samen Gezond heeft mij hele gezellige maandochtenden gebracht. De combinatie van sportief bezig zijn, informatie over gezondheid en het samen lunchen vond ik heel fijn. Het is een laagdrempelige manier om lekker samen te bewegen en nieuwe mensen te ontmoeten. Dus ik zeg: kom, alleen of met je buurvrouw, vriend of vriendin en laten we elkaar ontmoeten bij Samen Gezond.’

Sprekers
Tijdens Samen Gezond schuiven er tijdens de lunch regelmatig interessante sprekers aan die komen vertellen over een gezonde leefstijl, positieve gezondheid, voeding en ontspanning. Bij Samen Gezond staat Positieve Gezondheid centraal. Bij Positieve Gezondheid draait het om meedoen, lekker in je vel zitten, omgaan met veranderingen en je fit voelen. Welke veranderwens heb jij? Positieve Gezondheid helpt je om die helder te krijgen.

Aanmelden of meer info
De kosten voor Samen Gezond zijn voor acht bijeenkomsten 24 euro inclusief gezonde lunch. Aanmelden kan tot 28 september. Voor aanmelden of meer info, neem contact op met Welzijnskompas via 0252-757100 of info@welzijnskompas.nl.

Samen Gezond wordt mede mogelijk gemaakt door Healthy Hillegom en het Volwassenfonds Sport & Cultuur.