De Tafel van Welzijnskompas gaat weer van start

1 min leestijd

Hillegom – De Tafel van Welzijnskompas is iedere dinsdag van 15.00-16.30 te bezoeken in Plein28. Iedereen is welkom met een vraag over bijvoorbeeld mantelzorg, meedoen en ontmoeten, buurtwerk, gezond leven of vrijwilligerswerk. Met enige regelmaat schuift er een gast aan; een organisatie met informatie over vrijwilligerswerk en/of diensten & activiteiten.

Aanschuiven is kosteloos en vrijblijvend. Men kan een test doen om te ontdekken welk vrijwilligerswerk passend is, of een afspraak maken voor een adviesgesprek met één van de adviseurs van Welzijnskompas.

Wie alvast op zoek wil naar activiteiten of vrijwilligersvacatures kan een kijkje nemen op www.welzijnskompas.nl, www.vrijetijdbestedinglisse.nl of www.nlvoorelkaar.nl.

Voor meer informatie, vragen of een afspraak maken kan er contact worden opgenomen met Ingrid van der Ploeg van Welzijnskompas via 0252-757100.