Gemeente Hillegom gaat omgekeerde vlaggen verwijderen

1 min leestijd

Hillegom – Gemeente Hillegom gaat de omgekeerde vlaggen verwijderen. Dit heeft het college dinsdagochtend tijdens het wekelijkse overleg besloten. Het besluit is tegelijkertijd met Lisse en Teylingen genomen.

Rommelige communicatie
Afgelopen weken was er veel onduidelijkheid over de omgekeerde vlaggen in Hillegom. Eerst had de gemeente gecommuniceerd naar de pers dat alle vlaggen om 5 oktober zouden worden verwijderd. Later liet de gemeente weten dat dit een foutje was en alleen de verkeersonveilige vlaggen zouden worden weggehaald. Daarna lieten ze weten op dinsdag 23 augustus een knoop door te hakken, maar dit bleek uiteindelijk toch 30 augustus te zijn. Volgens de gemeente was de eerste communicatie een foutje en is het besluit niet tussentijds aangepast.

Op vraag wanneer de gemeente de vlaggen gaat verwijderen, heeft de gemeente nog geen antwoord gegeven.