Programma Najaarsfeesten bekend

1 min leestijd

Hillegom – Nog een paar weken en dan kunnen we na 3 jaar weer een volledige Najaarsfeesten draaien. Het programma is onlangs huis-aan-huis verspreid door de vrijwilligers. Het belooft weer een mooie week te worden vol feesten.

Vorig jaar kon de feestweek in afgeslankte vorm doorgaan. Dit jaar zijn er maarliefst 60 activiteiten verspreid over 8 dagen, met als klappers: de kermis en de kortebaandraverij. Naast de vertrouwde activiteiten zoals de quizavond, autopuzzelrit, fun in het park, Bingo en nog vele andere, zijn er ook nieuwe activiteiten aan het programma toegevoegd.

Nieuwe activiteiten
Dit jaar zijn er 4 nieuwe activiteiten: Kickboks-clinic, Padeltoernooi, E-scooterrit en Sing & celebrate. Daarnaast zijn er een aantal evenementen voorzien van een nieuw jasje. Zo zijn beide voetbaltoernooien samengevoegd tot 1 gezamenlijk 7×7 voetbaltoernooi voor dames en heren.

Ondanks dat SPOC is opgeheven, kan de stratenloop gelukkig gewoon doorgaan. Er zal hierdoor dit jaar echter niet gestreden worden voor het Oranjecircuit. Alle sportieve Hillegommers, van jong tot oud, zijn welkom om deel te nemen aan de wedstrijd. Meer informatie is te vinden in het boekje.

Inschrijven
Op 3 september gaan ‘s ochtends de inschrijvingen open voor de verschillende evenementen. Bij sommige activiteiten is er ruimte voor een beperkt aantal deelnemers, hierbij geldt: vol = vol. Dus zorg dat je je op tijd aanmeldt via www.harddraverijvereniginghillegom.nl.