Gerard van der Post winnaar foto-opdracht Frans Out- galerij

1 min leestijd

Hillegom – De foto-opdracht van dit voorjaar voor de Frans Out-galerij was “Bijzondere Hillegomse objecten”. Stichting Vrienden van Oud Hillegom ontving in totaal 26 inzendingen. Gerard van der Post is de trotse winnaar van deze opdracht voor de digitale fotogalerij op de website van de vrijwilligersorganisatie. De prijs die te winnen is bij de foto-opdrachten voor deze galerij is een uitvergroting van de winnende foto in een fraaie lijst die speciaal voor die foto wordt samengesteld, en natuurlijk de eeuwige lokale roem.

Het bijzondere Hillegomse object is “Betonplastiek bij de Divonalaan”. De betonplastiek dateert uit 1965 en is gegoten uit één stuk. Het is dus in meerdere opzichten een kunstwerk. Het is opgenomen in de Kunstroute Hillegom, die te wandelen is met de wandel-app VoetstAPPen van onze stichting. Gerard van der Post ontving afgelopen week een uitvergroting van zijn winnende foto in een fraaie lijst tijdens de wekelijkse dinsdagavondopenstelling van Kwekerij Veelzorg van de stichting.

De nieuwe foto-opdracht is getiteld “Een Hillegoms straatbeeld”. Foto’s rond dit thema kunt u tot 15 oktober 2022 mailen naar
frans.out.galerij@gmail.com. Probeert u het eens! Misschien wint uw foto dan wel een mooie vergrote afdruk in een fraaie lijst! De digitale Frans Out-galerij is online te bezoeken via hoofdstuk Publicaties van de Vrienden-website. Lees ook meer over de andere activiteiten en evenementen van de Vrienden op www.vriendenvanoudhillegom.nl