Het Repair Café is terug van vakantie

1 min leestijd

Hillegom – Messen en scharen slijpen, keukenapparatuur repareren of een scheur in je lievelingsjas? Kom zaterdag 3 september naar het Repair Café in Plein28 en ga samen met deskundige vrijwilligers aan de slag om jouw spullen een tweede leven te geven. Niets te repareren? Gewoon alleen een kop koffie drinken is ook altijd mogelijk.

Het Repair Café is een gratis toegankelijke bijeenkomst waar het draait om duurzaamheid en (samen) repareren. Gereedschap en materialen zijn aanwezig en het café is geopend van 13.00 tot 15.00 uur. Benieuwd wat er allemaal nog meer te doen is in Plein28? Ga dan naar www.plein28.nl Voor meer informatie over het Repair Café, neem contact op met Maaike Peeters,
06-40 86 88 51 of via m.peeters@welzijnskompas.nl.