Team ZOT rijdt carbagerun zomereditie

2 min leestijd

Hillegom – Van maandag 29 augustus t/m vrijdag 2 september rijdt team Zot wederom de Carbagerun Zomer editie! Dit is een route van ruim 2.500 KM in 5 dagen met maar liefst 500 auto’s (barrels), met een dagwaarde van slechts 500 euro. Dit jaar starten we in Oostenrijk en rijden we door Kroatië, Bosnië&Herzegovina, Montenegro en Slovenië.

Na onze successen van voorgaande jaren waar team Zot grote bedragen doneerde aan o.a. het Rode Kruis, De Hill-Billies en de Regionale Dierenambulance gaan ze dit jaar weer voor een goed doel rijden! Het doel dit jaar: €1,- per gereden kilometer doneren aan “Het Huis van Tante Trees”. Dit is een vrijwilligers organisatie met een passie om er te zijn voor mensen die het nodig hebben.

Door inkomsten vanuit hun kringloopwinkel aan de Meerstraat 24-26 en donaties kunnen zij jaarlijks duizenden euro’s storten in hun “Tante Trees fonds”. Via dit fonds en door slim gebruik te maken van de winkel helpen zij diverse goede doelen en particulieren die het nodig hebben. Een greep uit de goede doelen zijn o.a.: De Hill-Billies, Tjarda, Hillegomse Huttenbouw, Het Tandem Team en stichting voor het kind. Maar Tante Trees is er ook voor de particulieren die het niet altijd even breed hebben. Denk daarbij aan orthopedische schoenen of een aangepaste (2e hands) fiets voor mensen die net tussen wal en schip vallen in de maatschappij.

Er is wederom een grote groep lokale bedrijven bereid gevonden om het team te sponsoren, hiervan is inmiddels een mooie sticker op de auto geplaatst, ook staat er in Zomerzorg een donatie box waar mensen een gift kunnen doen.

U kunt aanwezig zijn bij het vertrek. Dit is op zaterdag 27 augustus om 13:00 bij Cafe Zomerzorg. Wilt u aanwezig zijn bij onze aankomst? De deelnemers komen op zondag 4 september om 13:00 weer aan bij Cafe Zomerzorg.

Bij aankomst zullen ook de mensen van Het Huis van Tante Trees aanwezig zijn. Team Zot maakt dan de gereden kilometers bekend en overhandigt daarna een cheque met het te donderen bedrag. Meer info kunt u vinden op www.teamzot.nl  of op de website van de organisatie www.carbagerun.nl