Workshop Gezond en lekker koken

1 min leestijd

Hillegom – In vier workshops gezond en lekker leren koken. Er worden verse ingrediënten gebruikt en indien voorradig, verse groenten van De Groeituin. Variatie volop: borrelhapjes, soepen maar ook complete maaltijden. Iedereen is welkom, je hoeft (nog) niet te kunnen koken.

Na het koken gaan de deelnemers aan tafel om gezellig met z’n allen te proeven en te praten. En dat allemaal onder begeleiding van ‘Gezond met Esma’. Wat is gezonde voeding? Welke producten gebruik je en hoe is de bereiding? Esma geeft een rondleiding in de wereld van gezonde voeding.

De workshops vinden plaats op vrijdag 26 augustus en 2, 9 en 16 september van 11.30–14.30 uur. De kosten voor vier kookworkshops zijn totaal 20 euro. Aanmelden kan via Plein28@welzijnskompas.nl of WelzijnsKompas 0252-757100.
Benieuwd naar andere activiteiten in Plein28? Surf dan naar www.plein28.nl.