°C
dinsdag 23 juli 2024

Maak je eigen Dahlia-Mozaïek

Hillegom/Streek – Het Dahlia mozaïeken zijn er dit jaar weer! In het weekend van 9 tot en met 11 september staan er weer de nodige mozaïeken in de Bollenstreek. Een ontzettend leuk weekend waarin de Dahlia centraal staat en waar bezoekers graag komen kijken. Dit jaar worden er ook diverse fiets en wandelroutes gemaakt langs de diverse mozaïeken.

Zelf een mozaïek maken?

Iedereen die het leuk lijkt kan zelf ook een mozaïek maken. Verschillende particulieren, kerken, speeltuinen en straatverenigingen hebben zich al aangemeld. Maar er zijn nog plekken beschikbaar! De Dahlia is een grote bloem en steekt daardoor best snel. Hou rekening met circa 2 à 3 uur steken met 2 à 3 personen. Wil je ook meedoen? Geef je dan snel op want er is een maximaal aantal deelnemers.

Aanmelden kan via: info@dahliamozaieken.nl

Meer informatie is in onderstaande flyer te vinden.

Aankomende evenementen

Lees ook: